Informatie & Contact

Informatie & Contact

Veel gestelde vragen

Hoe maak ik een eigen ontworpen houten iPhone case?
Eigenlijk heel simpel. Je selecteert je Smartphone model en kunt meteen beginnen met het ontwerpen van je unieke Houten iPhone Case. De tool werkt intuïtief en binnen enkele minuten heb je al een gepersonaliseerd ontwerp klaar staan. Je kunt kiezen uit onze patronen en elementen, of kunt deze zelf toevoegen. Wanneer je tevreden bent met je creatie druk je simpelweg op “In winkelwagen” en volgt dan de stappen op de afrekenpagina.
Hoe kan ik veilig betalen?
Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Onze website is goed beveiligd en communicatie gaat via het veilige SSL protocol. Daarnaast worden de betalingen afgehandeld door de betaalproviders zelf waardoor wij een extra laag van beveiliging kunnen garanderen. Je kunt bij ons betalen met iDeal, Paypal (hier heb je ook een optie voor creditkaartbetalingen zonder account) en vele andere opties.
Leveren jullie ook aan België?
Ja! Wij leveren gewoon binnen België. Wij bieden als betaalopties zowel Paypal,  Bancontact/Mistercash, Belfius en overboeking. Via Paypal kun je tevens met creditkaart betalen, zonder dat je een account nodig hebt. De levertijd naar België is 1 tot 2 werkdagen extra en boven het totaalbedrag moeten wij helaas een klein bedrag vragen voor de verzending.
Wanneer ontvang ik mijn bestelling?
Nadat we je bestelling hebben ontvangen en gecontroleerd, gaat deze meteen in productie. De case zal dan doorgaans binnen 3 tot 5 werkdagen geproduceerd en verzonden zijn. Daarna hangt het af van PostNL, maar meestal leveren ook zij binnen 24 uur.
Kan ik mijn bestelling retourneren?
Omdat het gaat om een product wat speciaal door jou ontworpen en voor jou gemaakt is, kan een product niet zomaar geretourneerd worden. Mocht het product echter beschadigd zijn bij aankomst of mocht de bedrukking niet goed zijn, neem dan contact met ons via dit contactformulier. Voor producten in het assortiment kun je altijd binnen 14 dagen aangeven dat je wilt retourneren. Ook dit kun je doen via het contactforumulier hieronder.
Hoe snel reageren jullie via de e-mail?
Wij hechten enorm veel waarde aan klanttevredenheid. Wie vind het nu niet fijn om gewaardeerd te worden? We proberen daarom ontzettend snel te reageren op al jouw vragen zowel voor als na je aankoop waardoor je naast een goed product altijd uit kunt gaan van goede service. Officieel reageren we binnen 24 uur, in de praktijk meestal binnen een half uur. We zijn bereikbaar via e-mail & Facebook
Hoe gaan jullie met mijn gegevens om?
Wij delen geen gegevens met derden voor andere doeleinden dan het verwerken en verzenden van de bestelling. Verder worden er enkel anonieme gegevens verzameld om de snelheid, werking en betrouwbaarheid van de webshop te kunnen meten. Privacy is voor ons heel erg belangrijk.

Mocht je vragen/opmerkingen hebben over je bestelling, de procedure, de levering of iets anders, vraag dan support aan via onderstaand formulier. We proberen je dan zo goed en snel mogelijk te helpen. Mocht het gaan om een bestelling, vermeld dan altijd je bestelnummer.

Support aanvragen


Mocht het formulier niet werken in je browser, vraag dan direct support aan via: support@woodycases.nl

Contactgegevens:

Naam: Woodycases.nl
E-mailadres: info@woodycases.nl
Direct contact: Facebook.com/woodycasesnl/
Bekijk voor meer informatie onze algemene voorwaarden.