Duurzaam hout met jouw verhaal..

Duurzaam hout met jouw verhaal..

Het belangrijkste wanneer je een iPhone hoesje of Samsung case uitkiest, is natuurlijk of deze er mooi uitziet. Wij geloven dat door gebruik te maken van natuurlijke elementen deze natuurlijke schoonheid meteen wordt doorvertaald in het geheel waardoor elke iPhone nog mooier wordt dan deze al is. Je wilt toch geen Smartphone van soms wel duizend euro of meer kopen om er vervolgens een goedkoop Chinees plastic hoesje omheen te doen?

Waarom hout?
Hout is overal om ons heen. We zitten dagelijks op houten bankjes, lopen over houten bruggen, slapen op houten bedden en gebruiken voor allerlei dagelijkse zaken hout. Wij geloven dat we door dit duurzame materiaal in onze iPhone hoesjes te gebruiken we niet alleen het milieu een beetje kunnen helpen, maar tegelijkertijd kunnen zorgen dat onze klanten weer bewust worden van het mooie en goede dat de natuur te bieden heeft. Dit is in onze ogen het meest waardevolle dat we kunnen bieden met een duurzaam product waardoor uiteindelijk mensen beseffen hoe zuinig we op onze natuur en leefomgeving moeten zijn.

Expressie
Daarnaast hechten we enorm veel waarde aan expressie, dus het mooiste van alles is misschien nog wel dat we onze klanten volledig de vrijheid kunnen geven om creatief te kunnen zijn zodat er niet alleen een goed duurzaam hoesje gemaakt kan worden, maar er tegelijkertijd een echt persoonlijk product ontstaat. Of dit nu een mooie foto van je kind is, een bedrijfslogo of een volledig ontworpen design; wat ons betreft is er geen beperking bij het ontwerpen van je eigen iPhone hoesje!

Onze locatie

Woodycases is een Nederlands bedrijf dat levert binnen Nederland & Belgiƫ. Onze houtproducten komen uitsluitend uit speciaal aangelegde productiebossen en bovendien is Bamboe van zichzelf ontzettend duurzaam om mee te werken en put het de vruchtbare grond niet uit.