Duurzaam hout met jouw verhaal..

Duurzaam hout met jouw verhaal..

Wij geloven dat een Smartphone case meer kan zijn dan een stukje plastic met de zoveelste geprinte afbeelding. Wij geloven in een iPhone hoesje met een verhaal en een directe verbintenis met de natuur en duurzaamheid. Deze zoektocht heeft uiteindelijk gezorgd dat Woodycases is ontstaan en wij zijn ervan overtuigd dat wij met onze iPhone cases en Samsung hoesjes deze droom hebben waargemaakt.

Hout is overal om ons heen. We zitten dagelijks op houten bankjes, lopen over houten bruggen, slapen op houten bedden en maken zelfs kunst met houten pencelen. Wij geloven dat we door dit duurzame materiaal in ons product te gebruiken we niet alleen het milieu een beetje kunnen helpen, maar tegelijkertijd kunnen zorgen dat onze klanten weer bewust worden van het mooie dat de natuur te bieden heeft.

Daarnaast hechten we enorm veel waarde aan expressie, dus het mooiste van alles is misschien nog wel dat we onze klanten volledig de vrijheid kunnen geven om creatief te kunnen zijn zodat er niet alleen een goed product gemaakt kan worden, maar tegelijkertijd een echt persoonlijk product.

Onze locatie

Woodycases is een Nederlands bedrijf dat levert binnen Nederland & Belgiƫ. Onze houtproducten komen uitsluitend uit speciaal aangelegde productiebossen en bovendien is Bamboe van zichzelf ontzettend duurzaam om mee te werken en put het de vruchtbare grond niet uit.